Golftjejåret 2015 igångkickat!

Carro 18:1Söndagen den 18/1 var det dags för 2015-års första fysträning i    Våxnäshallen med Jonas Asplund. Efter indelning i grupper började vi dagen med uppvärmning och lite olika upplägg, allt utifrån egna förutsättningar. Förmiddagens fysträning avslutades med gemensam cirkelträning och lunch.

Efter en välbehövlig lunch transporterade vi oss till golfhallen för svingträning med Christian Nilsson. Slå-rakt-övning varvades med en putt-övning och värdegrundsarbete. Våra värdegrunder inom Golftjej är, Glädje, Hälsa, Ansvar och Ärlighet.

Dagen avslutades med en inspirationsföreläsning av golfproffset Caroline Larsson. Vi fick ta del av hennes livsmåtto Fear Less, Live More (var inte så rädd för att leva) och hennes resa tillbaka till livet – på ett ben. Caroline pratade bland annat om drömmar, mål och om att göra det man älskar. Hon pratade också om att hämta inspiration och kunskap hos andra.

Vi kommer fortsätta vårt värdegrundsarbete på våra kommande träffar och vi kommer ha all anledning att reflektera över Carolines inspirerande föreläsning!

Vi hälsade också vår nya ledare Madeleine Malmgren från Arvika extra välkommen.

Tack alla för en jättebra dag! Nu ser vi fram mot nästa träff den 15/2.
/Ledarna

Lagbild 18:1 2015

 

 

 

 

 

 

Vi vill gärna bli fler golftjejer i Värmland, välkommen med din anmälan!
För mer information och anmälan gå in på www.golfivarmland.se/vgdf-kommitteer/vgdf-junior/golftjej-varmland/ eller www.laget.se/GOLFTJEJVARMLAND