Resultat D50

Nu har deltävling 9 i Seriespelet D50 spelats på Torsby GK den 5 augusti.

Alla som spelat fler än 8 tävlingar har nu möjlighet att förbättra sitt slutresultat. Endast de 8 bästa räknas i sammanställningen.

I A-klassen kom 14 damer till start och segrare blev Birgitta Lundqvist Torsby GK med 68 slag. I B-klassen kom 21 damer till start och segrade gjorde Lisbet Karlsson Littorin Torsby GK med 69 slag, Närmast hål på hål 8kom Rose-Marie Strömvall Torsby GK 2,68 m.

Order of Merit: Efter 9 deltävlingar  leder Stana Bengtsson A-klassen med 605 slag. En förbättring med 14 slag! Margareta Patriksson leder B-klassen med 613 slag. En förbättring med 7 slag Rondlistor  med alla resultat bifogas:

Nästa måndag den 12 augusti är alla välkomna till Arvika GK. Anmälan som vanligt på Min Golf senast torsdag 8 aug kl. 19:00

//Anna-Karin Jurefalk.