Värmlands stolthet Jonas Blixt!

JB_masters

Jonas Blixt på the Masters. Foto © Christer Höglund

Ingen kan ha undgått den senaste helgens framgångar för vår värmländska stolthet Jonas Blixt. Jonas, uppväxt på Hammarö, slutade delad-2 i sin debut på Augusta National och årets första major ”the Masters”.

Vi på Golf i Värmland och Värmlands Golfdistriktsförbund  är så stolta över Jonas och gläds åt varje framgång han får. Vi har haft värmländska framgångar tidigare, både på dam- och herrsidan, kanske främst tack vare Anders Forsbrand och Christian Nilsson. Men det som Jonas har gjort under de senaste 2 säsongerna med 2 vinster (2013 The Greenbrier Classic.  2012 Frys.com Open) , bra spel i de 2 majors han tidigare spelat  samt helgens resultat är svåröverträffat. Dessutom är Jonas en utmärkt ambassadör för Hammarö, Karlstad, Värmland och Sverige och ställer gärna upp för framförallt juniorerna i distriktet. Vilken kille! Grattis från hela Värmland!

Här kan du läsa fler artiklar om Jonas: