Golfkille och Golftjej

Det är full fart på Golfkille- och Golftjej Värmland, i dagarna har båda grupperna haft aktiviteter.

Golfkille träffades på Hammarö GK där de började dagen med att inspireras av Hans Ericsson och Filip Andersson som uppvisningsspelade och delade med sig av sina bästa speltips. Sedan var det dags för 4-manna scramble och tillsammans dundrade man in 15 birdies.

Golftjej hade sin träff på Sommarro Golf där Birger Kjellstedt stod för träningsupplägget, det var närspel som stod på schemat. Under eftermiddagen var det spel på banan som gällde. Till denna träff kom det sex nya tjejer, kul. Nu är det tjejer med från Arvika, Bryngfjorden, Sommarro, Kil, Karlstad, ForshagaDeje, Torsby, Hammarö och Forsbacka.

Vill du också vara med? Vi vill gärna bli ännu fler, här hittar du mer information och anmäler dig Golfkille, Golftjej, välkommen!