Årets Lecab Order of Merit Golfserie är slutspelad

Idag spelades Lecab Order of Merit Matchfinal för herrar och damer på Sommarro Golf i Karlstad. Årets 16 bästa herrar samt 6 bästa damer gjorde upp om årets matchtitel. Vinnare i dagens matchtävling blev Therese Fredriksson från Kils GK som i final besegrade Marianne Eriksson från Karlstad GK, samt Claes Henriksson från Karlstad GK  som vann över Martin Jordanskog, Hammarö GK.
Under året har Lecab Order of Merit spelats på 7 golfbanor i Värmland och totalt har 284 deltagare provat på utmaningen att spela tävlingsgolf utan hjälp av handicap. Efter att ha haft ett uppehåll i över 10 år är  vi i Värmlands Golfförbund nöjda med återkomsten, och med stor hjälp av klubbarna, sponsorer och idéela från förbundet har årets säsong varit en succé och vi siktar vidare på att det ska bli ännu bättre och populärare med fler spelare redan nästa säsong. Vi har i år sett att behovet finns för en lokal golftour där både äldre rutinerade spelare och yngre lovande juniorer kan tävla på en hög nivå. 
 
Årets totalsegrare samt dagens top-4 i matchtävlingen på Sommarro Golf 17/9
Totalvinnare för Lecab Order of Merit över året blev på damsidan Elin Brask-Gustafsson från Bryngfjordens Golfklubb samt på Stefan Eriksson även han från Bryngfjordens GK. Vi gratulerar årets vinnare och ser fram emot nästa säsong.
 
Vid pennan /Martin Lindén – VGDF