Slutspelat i Lecab Order of Merit 2018

Nu har finalen spelats i Lecab Order of Merit med matchspel på Sommarro lördag 15/9 2018. Först spelades 12-hål kvalspel för att få fram de fyra främsta damer och herrar som gjorde upp i semifinaler och final för att kora en mästare. Under dagen fick vi se nytt banrekord både för herrar och damer. 43 slag, -4 från vit tee av Lucas Norman från Sommarro samt Therese Fredriksson från Kils GK och Emily Johansson från Karlstad GK som scorade 47 slag från röd tee. 

Vinnare i dagens matchfinal blev Lucas Norman från Sommarro samt Emily Johansson från Karlstad GK, här på bild med alla 8 pristagare som gjorde upp om titeln i matchspel. Du kan se damernas slutspel här samt herrarnas här. Vill du se kvalresultatet klickar du här

Vinnare och tvåor i årets Lecab Order of Merit totalt. Lucas Norman Sommarro, Pontus Nordqvist ForshagaDeje, Emily Johansson Karlstad och Marianne Ericsson Karlstad GK.

Under året har vi spelat sju deltävlingar på Lecab Order of Merit i Värmland, totalt har 118 spelare (143 st,  2017) startat minst en deltävling och vi har totalt 270 starter under året (240, 2017). Vi tackar alla deltagare samt klubbar och vår partner Lecab för årets tävlingar. Vi ser fram emot en fortsättning 2019…

Ladda ned eller läs 2018 års program i pdf-form: Orderofmerit2018