D50 på Kristinehamns GK

Nu har deltävling 14 i Seriespelet D50 spelats på Kristinehamns GK den 9 september.

I A-klassen kom idag 16 damer till start och segrare blev Maj-Britt Rhöse Lindqvist Billeruds GK med 71 slag. I B-klassen kom 26 damer till start och segrade gjorde Ulla-Britt Larsson Karlstad GK med 74 slag, Närmast hål på hål 14 kom Inger Nilsson Kristinehamns GK 1,67 m..

Order of Merit: Efter 14 deltävlingar av 15.

A-klass:
1. Stana Bengtsson 585 slag.

2. Ulla Frykmer 591 slag

3, Maj-Britt Rhöse Lindqvist 607 slag

4. Monica Solberg 607 slag

Har man samma antal slag gäller
1/ Handicapmetoden
2/ Flest spelade ronder
3/ Lottning

B-klass:

1. Ulla-Britt Larsson 588 slag

2. Margareta Patriksson 601 slag

3. Monica Nermark 610 slag

4. Sonja Skagerud Östlund 620 slag

Rondlistor med samtliga resultat bifogas, Alla resultat finns också på Min Golf och på hemsidan http://www.golfivarmland.se/vgdf-sektioner/vgdf-senior/damsektionen-d50

Nästa måndag den 16 september är det dags för den sista deltävlingen på Forshaga/Deje GK. Har du spelat minst 3 deltävlingar är du välkommen att anmäla dig. Det blir shotgun-start kl. 10:00. Har du 7 tävlingar tidigare så spelar du din 8.de tävling på Forshaga/Deje GK och du är med i slutredovisningen och har chans att få pris. Alla spelare kommer att bjudas på lunch och det är bra om du meddelar vid anmälan om du inte tänker äta eller om du har speciella önskemål. Efter lunch blir det prisutdelning, dels i dagens tävling och i seriespelet.