Junior – Vad händer 2023

Välkomna till Junior i Värmland 2023


VGDF Junior bjuder in alla juniorer i Värmland att vara med och spela, träna och tävla tillsammans. Mer info finns på Junior golf Värmland (juniorivarmland.se) och ni kan följa oss på FB och Instagram där finns det reportage och filmer om juniorgolf i Värmland.


Spela mer golf start 230501 och håller på till 230831En utmaning som uppmuntra klubbens juniorer att spela mer golf.
Varje klubb kan göra en egen liga för att sen kunna ta ut flitiga spelare till WermlandsCupen. 

Wermlandcupen är årets största lagtävling för Juniorer i Värmland, 2022 kom det 8 lag och totalt 48 spelare.Se bifogad inbjudan för mer info eller hör av dig till info@juniorivarmland.se

Tävla tillsammans i Värmlandsserien eller på Svenska Juniortouren.
Det är Grand Opening i Värmland söndagen den 14 maj på Hammarö GK. Alla kan vara med i Värmlandsserien.
Anmälan i mingolf.
Svenska Juniortouren är till för dig som är 13-21 år och du måste registrera dig som spelare i mingolf för att kunna anmäla dig.Vi hoppas det kommer 60-100 juniorer som spelar på premiären från hela Värmland.


Juniorveckan är öppen för alla juniorer i Värmland för att träna och tävla i tre dagar 26-27-28 juni. Anmälan i min golf.I år finns det en sponsor så det blir fina priser. Varje klubb får skicka hur många juniorer de vill till Juniorveckan. 


Golftjej och Värmlands tjej är till för alla tjejer i Värmland som vill träffas för att spela, träna och åka på läger tillsammans. Golftjej är från 10-15 år och Värmlands tjej är från 16-21 år.all info finns på Golftjej Värmland (golftjejvarmland.se)


Vintergruppen och Länslaget är till för de juniorer som tar rankingpoäng och som vill utmana sig genom att tävla på så hög nivå som möjligt.
Under vintern har de tränat fys, teknik för olika ledare och haft regelutbildning med förbundsdomare. Spelarna kommer från hela Värmland. De spelar på div 2 eller högre och de kämpar för att hela tiden utmana sig själva för att utvecklas som idrottare inom golf.
Stort tack för att du delar detta med juniorer, ledare, tävlingsansvariga och tränare på din klubb.

VGDF Junior 
Har ni frågor hör av er till info@juniorivarmland.se