Lyckad Juniorkonferens och Golfens Ledarutbildning Steg 1 – Praktik

Det blev en dag med engagemang, diskussioner och nya kunskaper när 20 ledare, föräldrar, 4 tränare och SGF:s Lisa Häggkvist träffades på Sommarro Golf. Det var bra representation från hela Värmland med deltagare från Bryngfjorden, Billerud, Eda, Forshaga/Deje, Hammarö, Karlstad, Kil och Sommarro. Syftet med dagen var att diskutera och byta erfarenheter för att få fler juniorer att börja tävla och att få mer kunskap om hur vi kan stötta våra juniorer under tävling.

Dagen inleddes med att juniorsektionen presenterade sitt arbete. Lisa fortsatte sedan med en workshop där deltagarna själva fick tänka till ”Hur stöttar vi juniorer under tävling på bästa sätt”. Under eftermiddagen diskuterades hur vi kan få fler juniorer att börja tävla?

Det blev också klart med nästa års Ledarutbildning Steg 1 – Praktik, den 17 mars 2018,
här finns inbjudan och anmälan. 

Juniorsektionens presentation och eftermiddagens diskussioner

Lisas presentation Hur stöttar vi juniorer och Tävlingstrappan

Tack för en lärorik dag med mycket glädje, hjärta och engagemang.
Juniorsektionen