Inför Ekebygolfens slutspurt och final

Ekebygolfen lockar spelare som vanligt, resultat senast från Kristinehamn. Du kan se totallistan på ”Order of Merit”-fliken på varje deltävling. Två deltävlingar återstår, Arvika och Forsbacka GK.
 
 
Finalen genomförs i A- och B-klass FS/PB lördag 8/9 på Hammarö GK med efterföljande bankett med prisutdelning på Plaza hotell. Är du redan klar för final finns rum reserverade som du kan boka, kontakta Plaza direkt om det.
 
Till finalen kvalificerar sig de 25 bästa paren i varje klass via poängtabellen. För att få delta i finalen krävs deltagande i minst fyra deltävlingar. Finalen spelas som en egen tävling och ingår inte i Ekebygolfens totallista.
 
Övriga par som deltagit i minst fyra deltävlingar kan anmäla sig till en reservlista. Om något/några av de inbjudna paren tackar nej erbjuds par från reservlistan att delta. Paren på reservlistan rangordnas efter antal erhållna poäng i poängtabellen. Anmäl dig som reserv till ettunderpar@gmail.com