Nätverksträff och Ledarutbildning 1 – Golfäventyret

Är du engagerad eller vill du engagera dig i juniorverksamheten på din klubb? Värmlands Golfförbund bjuder in till en dag där vi kan träffas för att utbyta erfarenheter men också för att få utbildning.
Datum: 16 mars
Tid: 09:00-16:00
Plats: Våxnäshallen, Karlstad

PGA tränarna Anna Dahlberg Söderström och Birger Kjellstedt finns med för att lotsa oss igenom Golfens Ledarutbildning 1 – Golfäventyret. Utbildningen ger trygghet i ditt ledarskap för unga golfare upp till 12 år. Ingen erfarenhet krävs. Efter utbildningen kommer du att kunna lägga upp- och leda träningspass. Utbildningen innehåller bland annat; spelet i fokus, hur du praktiskt gör på träning, golfövningar, hur du skapar utveckling i övningar, barns utveckling, fysisk träning, golfspecifik uppvärmning mm.

Representanter från Värmlands Golfförbunds juniorsektion finns på plats för att informera om aktiviteter under säsongen, svara på frågor och ta emot idéer. 

Varmt välkommen
till en dag för nätverkande, information och utbildning
hälsar Värmlands Golfförbund, juniorsektionen

Tränarna Birger och Anna genomför Ledarutbildning 1 – Golfäventyret 2018