Juniorläger på Kils GK 11-12 maj

VÄLKOMMEN att starta igång säsongen på Kils GK med Värmlands Golfförbund och juniorer från hela Värmland. Lägret riktar sig till alla juniorer från 10-16 år. Under lägret delar vi upp i grupper efter kompisar, ålder och nivå. Det blir fokus på att komma igång med spelet på banan, spelliknande övningar, korthålsbana och stora banan. Vi bor på Frykenbadens camping med gångavstånd till golfklubben. Om du inte vill övernatta går det så klart bra att ansluta på morgonen. Vi äter alla måltider i Kils golfrestaurang. Lägret genomförs av ledare från Värmlands Golfförbund.

För program se inbjudan.

Anmälan: via anmälningslänk  Sista anmälningsdag 5 maj.
Kostnad
: 500 kr, betalas på plats. I avgiften ingår, träning, spel, boende och mat. För dig som är med i Golftjej Värmland eller VGDF Junior så ingår lägret. Läs mer om Golftjej Värmland här och VGDF Junior här , välkommen vi blir gärna fler
Frågor: kontakta Cecilia Rolandsson, cecilia.rolandsson@gmail.com eller 070-665 8436, juniorsektionen VGDF

Välkommen till några riktigt roliga dagar 🙂
Värmlands Golfförbund, Madeleine Malmgren, Johan Bergström, Kenneth Jogegryd, Cecilia Rolandsson