Juniorhelg på Kils GK

I helgen genomförde VGDFs juniorsektion ett läger på Kils GK. Det var 24 taggade juniorer på plats som trotsade både kyla och regn. Juniorer från Bryngfjorden, Hammarö, Karlstad, Kil, Kristinehamn och Sommarro tränade och spelade under två dagar. Kul att det var så många klubbar representerade. Lägret hade fokus på spel på banan men det blev även stationsträning med chip, putt och wedgespel. Hans Eriksson, tränare på Kil ordnade med fri tillgång till rangen så det långa spelet fick sig också en rejäl omgång :), TACK Hans. TACK också till hela Kils GK och till Karin med personal i restaurangen, alltid lika trevligt och fantastiskt mottagande. Vi kommer gärna tillbaka.

Vill du också vara med i VGDFs juniorverksamhet? VGDF Junior ordnar ytterligare två läger under året, läs mer här.
Och läs mer om Golftjej Värmland här.

Ledarna
Cissi, Johan, Kenneth och Madde