Inbjudan Ekebyfinal med bankett 7/9

Endast en deltävling återstår i årets Ekebygolf och den spelas nu på söndag 18/8 på Forsbacka GK. Har du inte anmält dig kan du göra det här: https://mingolf.golf.se/Competition/1793882.

Lördag den 7 september är det dags för årets final av Ekeby med efterföljande bankett på kvällen. Den spelas som en separat tävling på Bryngfjordens GK och top-25 par i respektive klass har en plats (så länge de har spelat minst fyra deltävlingar).

Övriga par som deltagit i minst fyra deltävlingar kan också anmäla sig, och tackar någon av de kvalificerade paren nej fyller vi på i poängordning. Anmäl er redan idag, sista anmälan är 4/9, anmälningslänk: https://mingolf.golf.se/Competition/1806907

Bryngfjordens finaltävling spelas som en foursome poängbogey med gemensam start, startavgift 400 kr per par inklusive kvällens trevligheter.

På kvällen samlas vi på Plaza Hotell med drop-in välkomstdrink kl. 18-18:30 och efterföljande middag med prisutdelning. Som vanligt, numera, har vi en trubadur som underhåller oss, det blir alltså chans till golfsnack och dans under kvällen. Kvällens fördrink, middag med dryck och underhållning ingår för alla spelande par. OM ni är intresserade av hotellrum har vi förbokat ett par stycken, kontakta Marthe Hem på marthe.hem@choice.se för mer info och bokning.

Ekebyfinalen 2017 på Karlstad

Ni ser årets poängställning, Order of Merit under respektive deltävling och en del har märkt att ni finns på två ställen vilket beror på vilken ordning ni har anmält er under året. Vi har försökt att rensa i detta, men hittar du någon dubblett får du gärna rapportera detta till martin@golfivarmland.se. Den mailen kan du även använda med andra frågor.