VGDF H50 seriespel

Hallå Gubbar H50!!

Nu är det dax! SGF tillåter golfspel igen från den 1 juni och därmed startar vi H50. Premiären blir på Kils GK måndag den 7 juni. Bifogat finner du ett nytt reviderat spelprogram, vilket betyder följande: 

  • Billeruds GK den 17/6. OBS!! denna speldag är en torsdag!!
  • Sommarro Golf den 28/6.
  • Bryngfjordens GK den 20/9.
  • Karlstad GK den 27/9.    Final för säsongens deltävlingar.

Det betyder med våra ändringar att vi får ihop 15 deltävlingar och att de 8 bästa räknas som slutresultat enligt Order of Merit. Bifogat finner Du också statuterna för 2021.

Enligt den senaste uppdateringen från golfförbundet  ska tävlingarna spelas enligt ordinarie ”Regler för golfspel”, dvs krattor tillbaka, ingen lägesförbättring i bunkrar, hålet får inte göras grundare, flaggor får tas ur och resultathantering ska följa regel 3.3b. Läs mer på golf.se, Tillfälliga kompletterande tävlingsvillkor från 1 juni.

Alltså, väl mött till en ny säsong på Kils GK den 7 juni 2021.

Bästa hälsningar Seniorkommitteen H50 Värmland