Dags för Ekebyfinal 2021

Lördag 11 september spelas finalen på Ekebygolfen 2021 på Arvikas GK med efterföljande middag och prisutdelning i Arvika. Snart kommer all info, tider mm men ni som är top-50 par på Ekebygolfens Order of Merit kan ladda för final och anmäla er så fort den kommer upp på Min Golf. Det kommer inte vara krav på 4 spelade deltävlingar pga. Covid-19 och att antal deltävlingar har varit begränsade.

Finalen spelas som Foursome och ingår i Order of Merit. Efter finaltävlingen kan vi kora årets mästare. På kvällen kommer vi även att gå igenom årets tävling och vad som kan justeras och göra tävlingen ännu bättre i framtiden. De senaste två åren har inte varit hundra procent pga. Covid-19 men vi hoppas att 2022 kan spelas med alla deltävlingar

Välkomna till Final för Ekebygolfen Värmland 2021

Spelform: poängbogey

Partävling, äkta makar eller sambos.

Startavgift: 400 kr / par 

Shotgun start kl 12.00, mat och mingel på kvällen på Scandic. Detta bjuder VGDF på. Prisutdelning sker i samband med ”banketten” 

50 bästa paren i Order Of Merit kan delta , finns det platser över kan alla anmäla sig 

Tävlingen ingår i Värmlands Golfförbund partävling, Ekebygolfen och finalspelet är på Arvika

Hotell erbjudande för tävlingen, kontakta Scandic Arvika och ange kod Ekeby

Bokning av golfbil sker till kansliet 0703884133