Anmäl till Team Future senast den 15 april – det finns några platser kvar.

Team Future vänder sig till dig, som är mellan 11-15 år och har 10-36 i handicap, som vill träna på att tävla och ha kul på olika banor i Värmland med VGDF.

Det blir som en liten ”Tour Skola” för du kommer att få lära dig hur bra du kan bli på golf, hur långt du slår och hur du ska träna för att få bra resultat när du tävlar på nya banor. Är du med i Team Future i 4 år kommer du förmodligen ha singel, om du tränar flitigt kan det gå fort…

Vi kommer att träffas 9-10 gånger under 2015.

Det blir 2 roliga träningsdagar innan tävlingssäsongen börjar, 5 miniläger, matchspel mot andra distrikt, 2 övernattningsläger och en Ryder Cup match.

Vi träffas dag innan Tourtävling. Träningen börjar 10.00–13.00. Vi äter gemensam lunch för att avsluta dagen med inspel på banan du ska tävla nästa dag. Du bestämmer själv om du vill vara med hela dagen eller bara de delar som passar dig.

Nästa träff är lördagen den 18 april på Sommaro GK klockan 10.00-15.00. Då kommer vi att berätta om vår Tourskola, bjuda på lunch, dela ut tröjor som vi får tack vare vår sponsor och mäta hur långt du slår med olika klubbor. Låter det kul ska du anmälan senast den 15 April. Medlemsavgiften till Nya Team Future är 500kr

Anmälan görs på http://www.golfivarmland.se/vgdf-kommitteer/ eller maila till vår egen          

Tränare Birger Kjellstedt, birger@kjellstedtgolf.se 070-632 32 75                                                                     

 Ledare är Christer Markusson och Johan Bergström