Vision 50/50 info

Hej!

De flesta av er har jag nu fått möjlighet att träffa när jag rest runt på Verksamhetsseminarierna. Vi har nu ett kort uppehåll innan det bär av norrut och vi slutför årets resa. Det har varit både roligt och givande för mig att i dessa möten få insikt om hur olika ni i distrikten arbetar. Trots detta så upplever jag ett stort engagemang för Vision 50/50, vilket jag vill tacka er för. Det känns toppenbra!

Bifogat finns ett brev som är ställt till dig som kontaktperson för Vision 50/50 och till dig som är ordförande. Jag vet att flera distrikt redan har nappat och kommer anmäla sig till utbildningen och jag hoppas fler hänger på.

Kom ihåg, det är de små stegen som leder till stora förändringar!

GDF Vision5050 brev mars 17

Mvh

Annica Lundström

Förändringsledare Vision 50/50

Svenska Golfförbundet