Proffs inspirerar på juniorläger – Camp NIU

Den 28/6 är det dags för det andra tillfället med Camp NIU på Bryngfjordens Golf. Denna dag gästas vi av Jenny Haglund och Peter Qvarfordt.

Camp NIU är för dig som är född 2001-2004 och som är intresserad av att veta mer om hur det är att gå på golfgymnasium och hur man kommer dit. Hcp-riktmärke flickor 25 och pojkar 15. Just nu är det 13 flickor och pojkar som är med i Camp NIU och det finns plats för fler. För anmälan och mer information läs här

Jenny växte upp på Bryngfjorden Golf och gick på golfgymnasium i Växjö. Nu representerar hon Karlstad GK och spelar proffsgolf på Ladies European Tour. Jenny berättar om sina erfarenheter av golfgymnasiet och visar några av sina favoritövningar inom putt och chip.

Peter berättar om livet som caddie på touren. Han har varit caddie åt  Robert Karlsson och han har arbetat med att göra banguider till olika tourer. Här finns massor av kunskap kring banguide, inspel och strategi. Peter visar också några närspelsövningar som han snappat upp från touren.

Dagens program på Bryngfjordens Golf
09:30 Samling vid shopen
10:00 – 10:30 Jenny pratar om erfarenheterna av åren i Växjö och på golfgymnasiet
10:30 – 11:30 Jenny visar favoritövningar
11:30 – 12:00 Peter pratar om sina erfarenheter kring inspel och banguide
12:00 – 13:00 Peter visar några övningar
13:00 – 14:00 Lunch
14:00 – 17:00 Spel på banan (9 hål)
17:00 Avslut

Välkommen till en inspirerande dag!
Värmlands Golfförbunds juniorsektion

Ps. Nästa träff är den 11/7 så boka in det datumet redan nu. Då ses vi på Sommarro Golf.