Juniornyheter

Hej!
Det var ett tag sedan vi spelade på gröna ytor men under hösten har det pågått utvärdering, planering och aktiviteter inom VGDFs juniorverksamhet. Redan nu vill vi flagga för två våraktiviteter:

  • Juniorledarträff den 16 mars – dagen kommer bland annat att innehålla ledarutbildning, tävlingsinformation och nätverkande inför säsongen, inbjudan kommer.
  • Vårläger för juniorer den 11-12 maj – träning och spel inför säsongsstart, samtidigt kommer vi också köra en föräldrautbildning, inbjudan kommer.

Det här har hänt under hösten:
Supercamp 2018/2019, årets Supercampgäng har varit i Borås på det första lägret. Den 9 december genomfördes en uppföljande lägerdag på hemmaplan i Våxnäshallen. Supercamp är Svenska Golfförbundets läger för juniorer 13-15 år, Värmland har åtta platser och 2018/2019 är det följande juniorer som är uttagna. Från Karlstad GK: Filippa Willermark, Hanna Murray, Iswee Apilapphan, Alicia Eriksson, Jakob Lindqvist, Elias Wretman, Lukas Kristensson, från Sommarro Juniorgolf: Nils Kristiansson. Här kan du läsa mer om Supercamp.

 

 

 

 

 

 

 

Golftjej Värmland, hade sin sista samling för året den 9 december. Det var full fart hela dagen med besök på Yoump i Örebro och Boda Borg i Karlskoga. Aktiviteten var ett resultatet av att under året ha nått målet i spelade rundor, bra jobbat! Nu pågår planering för 2019, håll utkik. 

 

 

 

 

 

 

Golfkille Värmland, planering pågår för fullt för aktiviteter 2019, håll utkik.

Ledare på Juniorkonferens 2018, två inspirerande dagar 17-18/11. Temat för dagarna var ”Golf som barnidrott –  fler barn i bra verksamhet” här kan du ta del av material som presenterades, Juniorkonferens 2018, trevlig läsning under julhelgen.

Från Värmland deltog:
Mattisas Ljungdahl, Felix Ekholm och Anna Dahlberg Söderström – Karlstad GK, Cecilia Rolandsson – Värmlands Golfförbund
Johan Bergström – Hammarö GK och Golfkille Värmland, Birger Kjellstedt – Sommarro Golf och Bryngfjordens GK

Johan tog hem vinstlotten till Värmland och vann en Golfäventyretväska, GRATTIS Hammarö GK.

Den 19/11 hade Golftjej Sverige konferens och där deltog Madeleine Malmgren och Johanna Ahlin från Golftjej Värmland

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu vill vi från VGDFs juniorverksamhet önska er alla en
GOD JUL och GOTT NYTT 2019
Vi ses 🙂