Värmland vinner länsmatchen

Seger i Länsmatchen för Värmland, 22,5 poäng, Östergötland 2:a med 20 poäng och Västergötland 3:a med 14,5 poäng. Matchen har spelats under två dagar på Kils GK, 54 hål med olika matchspelsformer; foursoume, mix foursome, bästboll och singel. En av dagens kommentarer ”jag spelar bra, jag är på par men de andra är fem och fyra under par, så vad gör man” följt av ett glatt leende. Det får symbolisera dagarna, mycket bra spel, jämna och spännande matcher och en mycket god stämning. Nästa år spelas Länsmatchen i Västergötland.

Bilder från Kil:

Vi säger GRATTIS till Team Värmland och ett stort tack till Kils GK och Kils Golfrestaurang för att vi har fått genomföra arrangemanget hos er. Även ett stort tack till Östergötland och Västergötland för trevliga dagar, vi ses i Västergötland 2018.