Snart sista omgångar i Ekebygolfen och OoM

Inom kort spelas de sista omgångarna i distriktets tävlingsserier.

Nästa lördag spelas Lecab Order of Merit på Arvika GK (anmäl dig här) och det är näst-sista omgången innan finalspel. Återstående tävling är på Hammarö GK 10 september (anmäl dig här) innan top-16 på herrsidan och top-8 på damsidan spelar matchfinal på Sommarro Golf söndag 17 september. 

Resultat Lecab Order of Merit hittar du här

Imorgon 13 augusti spelas Ekebygolfens näst-sista omgång på Arvika GK innan vi rundar av på Forsbacka GK och deras greensome som spelas 27 aug. Passa på att spela Dalslands skönhet och välkomna Forsbacka som är ny spelplats i år. Efter den sista omgången vet vi vilka par som är top-25 i respektive klass och som är klara för finalen (inkl. prisutdelning och middag på Nordic Choice Hotel Plaza) på Karlstad GK 23 september.

Resultat Ekebygolfen hittar du här