Ekebyfinalen 2018

Lördag 8/9 spelades finalen för årets Ekebygolf där 50 par kom till start på Hammarö GK för parspel foursome.  Efter dagens spel var alla deltagare inbjudna till middagsbjudning och prisutdelning på Plaza Hotel i Karlstad. Dagens vinnare i A-klassen blev Jan Asker och Anna-Karin Ingman från Karlstad GK samt i B-klassen där Bengt och Brigitta Sundqvist från Hammarö GK segrade. Hela resultatlistan hittar du på https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=1513173#/competition/1513173/results

Årets segrare i Ekebygolfen; Linnea Bjergestam / Marcus Eriksson från Bryngfjordens Golfklubb samt Monica Nermark / Torsten Norén från Sunne Golfklubb

Kvällen festligheter startade klockan 18:00 med välkomstdrink, fortsatte med middag och prisutdelning där förbundet tillsamman med sponsorer och alla klubbar samlats ihop priser för över 25 000 kr och avslutades med trevlig musik och dans från vår trubadur.

Totalvinnare 2018 i A-klassen blev Linnea Bjergestam / Marcus Eriksson från Bryngfjordens Golfklubb som spelat 11 av 15 tävlingar och samlat ihop 125 poäng. I B-klassen segrade Monica Nermark / Torsten Norén från Sunne Golfklubb som spelat 13 av 15 tävlingar och samlat ihop 135 poäng. Grattis säger vi och bra kämpat under hela året!

I år hade vi 940 starter (+50 från 2017) fördelat på 298 deltagarpar (+10 från 2017) är Ekebygolfen en populär golfserie som både bygger på kamratskap, sociala träffar och tävling. Vi vill passa på att tacka alla deltagare, alla värdklubbar och sponsorer för årets tävlingar och siktar fram mot Ekebygolfen 2019!