D50 spel

Hej alla D50-damer!

Nu är vi på gång att starta upp 2020 års D50 och hoppas att det ska gå att genomföra höstens seriespel. Vi har fått 3 extra speldatum, då Årjängs GK, Sunne GK och Forshaga/Deje GK vill arrangera varsin deltävling.  Det blir alltså 11 deltävlingar i år istället för 15. För att delta i Order of Merit ska man ha 5 registrerade deltävlingar.

I år går vi tillbaka till poängsystemet (1=20p, 2=15p, 3=13p, 12,11,10, …….) Alla deltagare får minst 1 poäng. Vi behåller 2 hcp-klasser:  A= 0 – 25,0 och B= 25,1 – 54

Seriespelet startar 20/7 i Årjäng och avslutas 28/9 i Forshaga/Deje. Se bifogat ”Tävlingsprogram”.

Årets seriespel blir annorlunda pga COVID-19 och det innebär att vi inte kommer att följa våra statuter till punkt och pricka. Vi får ha löpande start vid alla deltävlingar och ingen final med shotgun, lunch och prisutdelning.

Det är viktigt att vi följer de regler som finns för COVID-19. Läs på Golf.se.

Priserna i deltävlingarna 2 greenfee-biljetter till vinnaren/klass och närmast hål skickas till vinnarens hemmaklubb eller med någon budbärare. Priserna i seriespelet (presentkort på ICA och Coop) kommer att hanteras på samma sätt. 

Vår förhoppning är att ”suget” efter golftävlingar är så stort att det kommer många damer på så många deltävlingar som möjligt.

Vi ses snart ute på vår ”Värmlandstour”!

Damkommittén D50