D50 från Eda GK

Hej alla D50-damer!
Ytterligare en deltävling i vårt seriespel har avverkats på Eda Gk i strålande sol och vackra vyer.

Till start kom 31 damer och vinnarscorerna var riktigt fina. I A-klassen segrade Liselotte Kristoffersson på 70 slag och i B-klassen Annika Graneby på otroliga 63 slag, båda från Eda GK. Närmast hål på hål 8 kom Eva-Lena Goldsmith, Bryngfjordens GK.
Nu har vi spelat 5 omgångar och 8 damer har deltagit i alla. Förra året var det 4, som spelade alla 15 deltävlingarna. Chansen finns att några kommer att kunna spela alla 11 deltävlingar i året seriespel.

Nästa vecka spelar vi på Kils GK och i skrivande stund har vi 35 anmälda. Förra året var vi 66 damer i Kil. Det ska vi väl försöka att slå eller hur!! Prata med och berätta för dina klubbkompisar om D50, så får vi förhoppningsvis med några nya deltagare.
Ha det gott och så ses vi i Kil 24/8