D50 på Kristinehamns GK

Hej D50-damer!

Ännu en strålande måndag har avverkats och denna gång på Kristinehamns GK. 54 glada och trevliga damer kom till start. Dagen till ära har vi fått vår första HIO!! Vi säger ett STORT GRATTIS ? till Birgit Philipsson, Kristinehamns GK, som gjorde HIO på hål 5 och därmed blev svårslagen på närmast hål.

Vinsten i A-klassen tog Birgitta Steffensen, Karlstads GK, hem på 68 slag och B-klassen vanns av Monica Samuelsson, Saxå GK, på 66 slag. Riktigt fina resultat!

Order of Merit: I A-klassen leder Rose-Marie Strömwall, Torsby GK, 74 p tätt följd av Christina Andersson, Karlstads GK, 73 p. I B-klassen leder Ulla-Britt Larsson, Karlstads GK, 78 p följd av Margareta Patriksson, Karlstads GK, 73 p.

Nu återstår 3 deltävlingar för säsongen och vi hoppas att det kommer att bli fler som deltar varje måndag. För att vara med i OoM behövs det 5 deltävlingar och det är många som har chansen att uppnå det.

I år blir det ingen riktig final pga corona utan alla måndagar likställs. Priserna i OoM kommer att skickas till hemmaklubben eller med något bud efter avslutad tävling på Forshaga/Deje GK, 28/9. Innan dess spelar vi på Arvika GK och Sunne GK.

grass green golf golf ball
Photo by tyler hendy on Pexels.com