Viktig information och inbjudan till Ekebyfinalen 5 september på Kils GK

Ekebyfinalen spelas lördag 5 september på Kils GK i en foursome poängbogey. Eftersom det är många fler som spelat B-klass i år än A-klass, mycket beroende på vårt nya handicapsystem kommer vi att bjuda in 30 par i B-klassen och 20 par i A-klassen.

Sista deltävlingen spelas nu på lördag 29 aug på Hammarö GK och efter den kan ni se på Order of Merit vilka par som har en plats vigd till finalen. Anmälan till finalen på Kils GK öppnar måndag 31 aug och stänger redan onsdag 2 september 23:59 så se till att anmäla er i tid. Även om ni är utanför top-20 i A-klass eller top-30 i B-klass får ni gärna anmäla er, vi kommer att fylla upp totalt 50 par utefter hur man ligger till i totallistan Order of Merit.

Finaldagen, som ingår i Order of Merit, kommer att lottas/seedas efter hur man ligger till i totallistan med ”ledarbollen” sist. Första start är 07:30, startavgiften är som vanligt 400 kr per par och restaurangen i Kils goda lunchbuffé ingår efter färdigspelad runda. P.g.a. rådande omständigheter kommer vi inte ha någon gemensam middag/bankett med prisutdelning utan priser finns direkt efter tävlingen är klar eller hämtas på Kils GK inom två veckor efter tävlingen.

Anmälan till Kils GK hittar ni på: https://mingolf.golf.se/Competition/2296288