D50 i Arvika

Hej alla D 50-damer!

Vad säger man om våra deltävlingar på måndagar? Jo, fantastiskt! 56 damer har idag spelat på Arvika GK och både banan och vädret log mot alla trevliga damer. Några av oss spelade extra bra.

Idag vann Kirsten Haug, Arvika GK, A-klassen på 70 slag. B-klassen vanns av Ulla-Britt Larsson, Karlstad GK, på 69 slag. Närmast hål på hål 5⛳ kom D 50:s sekreterare Anna-Karin Jurefalk, Bryngfjordens GK. Vi andra säger GRATTIS till er.

Nu återstår 2 deltävlingar den här säsongen, Sunne och Forshaga/Deje. Vill åter understryka att det inte är något finalspel i år utan alla tävlingar är deltävlingar. Priserna i Order of Merit kommer därför att skickas till hemmaklubbarna veckan efter sista deltävlingen 28/9. För att vara med i OoM ska man ha deltagit i 5 deltävlingar.

Nu laddar vi för att så många som möjligt (helst fler än 69) ska anmäla sig till Sunne 21/9. Prata med din/dina golfkompisar och ta chansen att spela på ”Frykens pärla”. (Bifogar inbjudan från Sunne GK)