VGDF D50 efter 2 omgångar

D50 i Sunne!I

dag kom 50 damer till Sunne GK och spelade andra deltävlingen för året. För många blev det en blöt historia, när regnet drog in över banan. Trots yttre påverkan så blev segerresultaten bra och till och med mycket bra.

I A-klassen segrade nämligen Agneta Sjöström, Sunne GK på fantastiska 64 slag och i B-klassen vann Anna Sökjer Lindström, Karlstad G K på 70 slag. Närmast hål på hål 8 kom Ulla-Britt Larsson,Karlstad GK 3,62m från pinnen. Vi säger grattis till er!

Nästa måndag spelar vi på Karlstad GK och sen blir det ett uppehåll fram till 19/7, då vi drar igång på Årjängs GK med resterande deltävlingar. Nu hoppas vi att alla damer 50+ tar tag i en kompis och anmäler sig till 21/6


Nu är vi igång med årets seriespel och premiären gjorde vi på Saxå GK. Banan var lika fin som det har sagts tidigare och 52 damer kom till start. Vädret var oss nådigt och åskmolnen kom aldrig riktigt nära även om vi såg blixtar och hörde mullret.

I A-klassen vann Marita Johansson, Billeruds GK på 73 slag. I B-klassen vann Siw Wase, Saxå GK på strålande 67 slag. Närmast hål var Angela Nilsson, Karlstad GK, 184 cm från pinnen! Grattis till er!

 Nu laddar vi för nästa vecka i Sunne och hoppas att vi blir ännu fler som deltar. Målet är ju minst 60 varje måndag

clouds shade golf golfer
Photo by Nathan Nedley on Pexels.com