D50:s sista deltävling på Sommarro

Årets seriespel i Värmlandsserien avslutades i härligt golfväder tillsammans med 61 spelande damer. Vid incheckningen fick alla en ”startpåse”, som tack för den här säsongen.Det är givetvis bra resultat även idag.Vi gratulerar Margareta Jordanskog, Hammarö GK, lite extra då hon var närmast hål på både hål 2 och 8, 1,74m och 2,02m!! 

A-klassen vanns av Beata Johansson, Lundbergs GK, på 69 slag.B-klassen togs hem av Karin Olsson, Karlstad GK, på 70 slag. Grattis till er också!

I år har vi fyra ”Flitiga Lisor”( spelat alla 14 deltävlingarna) och de premieras med ett dussin golfbollar var. Bra jobbat tjejer!Priserna i OoM kommer att lämnas till klubbarnas kontaktpersoner på höstmötet.

Nu återstår bara att säga tack och hejdå för den här säsongen och vi hoppas att vi ska slippa coronarestriktioner nästa år. Ta väl hand om er och så ses vi i maj 2022!

️Tack för all hjälp i år!