Golftjej, Golfkille och Camp NiU

Nu är vi igång med säsongen 2018.

Golftjej Värmland hade en jätterolig träff i helgen där det testades på curling på förmiddagen och Anna Dahlberg Söderström körde golfträning på eftermiddagen. Kom och var med du också, här hittar du inbjudan och anmälan.

Golfkille Värmland har sin första träff den 22/4 så det är hög tid att anmäla sig. Gruppen riktar sig till alla killar 10-16 år med hcp cirka 10-36 som vill utveckla sitt golfspel och tävlande. Det blir garanterat mycket golf, skratt och trivsel.  Här hittar du inbjudan och anmälan.

Camp NiU har sin första träff den 13/5 på Sommarro Golf. Gruppen riktar sig till flickor och pojkar som är född 2005-2002 och som är intresserade av att veta mer om hur det är att gå på golfgymnasium och hur man kommer dit. Här hittar du info och anmälan.

Välkommen till säsongen 2018
Juniorsektionen