Dags för final i årets Ekebygolf

Nu har vi spelat alla årets deltävlingar på Ekebytouren och det är dags för final på Hammarö GK, prel. kanonstart 09:00 lördag 8 september, med middag och underhållning på Hotell Plaza på kvällen. Kvällen startar klockan 18:00 med välkomstdrink. För de som önskar finns rum att boka, kontakta Plaza direkt för detta.  Finalen spelas som en separat tävling. Ni hittar hela totallistan på resp. deltävling på Min Golf under Order of Merit fliken.

Är ni kvalificerade till finalen (top-25 i varje klass som spelat minst 4 deltävlingar) anmäler ni er direkt till Hammarö på Min Golf (länk här). Ni som ligger direkt efter och vill vara reserver kan maila Martin på ettunderpar@gmail.com, reserverna rangordnas efter poäng under säsongen.

Sluttabell och kvalificerade för final:

A-klass:

B-klass: