Nu startar Ekebygolfen igen

Från 1 juli kan vi spela tävling igen, dock med fullt fokus på att stoppa smittspridning, inga samlingar dvs. inga vanliga prisutdelningar, inga gemensamma starter och lite annat. Varje klubb är suverän att bestämma själva över deras tävling och vad som passar bäst med tanke på detta. Vi har samlat information och råd angående tävlingar här: http://www.golfivarmland.se/2020/06/04/nya-rad-riktlinjer-for-tavlingar/

Första deltävlingen på årets Ekebygolf är nu på söndag 5 juli på Saxå GK, och du anmäler dig via denna länk https://mingolf.golf.se/Competition/2374025

Finaldagen lördag 5 september på Kils GK kommer att se lite annorlunda ut, vi kommer att lägga mer fokus på dagens spel och priser efter spel. Start sker i en vanlig löpande start och alla bjuds på lunch efter spel. Ingen bankett på kvällen pga. läget. Mer info kommer om detta, men se till att kvalificera er för en trevlig dag.

Följande tävlingar spelas inom Ekebygolfen 2020:

  • 5 juli Saxå GK
  • 12 juli Uddeholms GK
  • 19 juli Eda GK
  • 26 juli Kils GK
  • 2 aug Kristinehamns GK
  • 9 aug Arvika GK
  • 16 aug Forsbacka GK
  • 5 sept Finalspel på Kils GK