D50 i Sunne

Hej D 50 damer! I växlande sol och vind tog 58 damer sig an banan i Sunne med varierande resultat. Som alltid bjuder Sunne GK på en fantastisk vacker omgivning och utmanande golfhål.

Hål 17 där vi hade närmast hål idag klarades bäst av Rose-Marie Strömwall, Torsby GK. I A-klassen tog Mai Andersson, Arvika GK, segern med 73 slag. B-klassen vanns av Anna Sökjer Lindström, Karlstad GK, med finfina 64 slag.

Inför sista deltävlingen för i år så har vi följande ställning i Order of Merit:A-klassen: Rose-Marie Strömwall, Torsby GK, 78 p, Christina Andersson, Karlstad GK, 73 p, Kerstin Skog, Karlstad GK, 64 p.B-klassen: Ulla-Britt Larsson, Karlstad GK, 88 p, Margareta Patriksson, Karlstad GK, 73 p, Lisbeth Karlsson Littorin, Torsby GK, 70 p.

På måndag spelar vi på Forshaga/Deje GK och därefter är säsongen slut för i år.

Priserna i OoM kommer att skickas till vinnarnas hemmaklubbar. Vi kommer även i år att uppmärksamma till de damer, som har spelat alla 11 deltävlingar och den som gjort/gör HIO. Nu hoppas vi att det blir många anmälningar den 28/9 och att vi får en fin avslutning på säsongen!

green grass field beside body of water under blue sky during daytime
Photo by Pixabay on Pexels.com