D50 Finalspel på Forshaga GK

Hej alla spänstiga D50-damer! 

☀

Nu har vi genomfört alla 11 deltävlingar i årets avkortade Värmlandsserie och det gjorde vi på ForshagaDeje GK. 50 damer kom till start och möttes av en bana i fin höstskrud.

Vädret kunde inte ha varit bättre, växlande molnighet, bra temperatur och nästan ingen vind. I dag segrade Monica Solberg i A-klassen på 71 slag och i B-klassen vann Ulla-Britt Larsson på 69 slag, båda från Karlstad GK. Närmast hål på hål 4 kom Kirsten I Haug, Arvika GK. 

Nu går vi i ”ide”, som någon sa efter tävlingen, men innan dess hoppas jag att det blir fler golfrundor runt om i Värmland innan klubbarna stänger för säsongen. Vi i D50-kommittén kommer att höra av oss med fullständig prislista i OoM och även vilka som är årets ”Flitiga Lisor”. Vår förhoppning är nu att det ska bli en ”vanlig” säsong 2021 och att vi kan få med fler damer varje måndag. Ska vi inte ta och höja genomsnittet till 60 i alla fall?!Ha det gott och swinga lugnt resten av säsongen!

close up photo of golf ball
Photo by Thomas Ward on Pexels.com