Seriespel D50 Värmland

Hej alla D50 damer och klubbar!

Nu har vi kommit till den punkt att SGF tillåter spel igen från 1 juni och därmed startar vi D50. Vi har kunnat få ihop ett nytt spelschema med 14 klubbar. Tyvärr har inte Hammarö GK sett någon möjlighet att klämma in D50 i år.

Första deltävlingen blir i Saxå 7/6 och sedan startar vi ”höstdelen” redan 19/7 i Årjäng. Säsongen slutar 27/9 på Sommarro. Vi kommer alltså att avsluta med en 12 håls runda, som registreras som 18 hål i GIT.

Enligt den senaste uppdateringen från golfförbundet ska tävlingarna spelas enligt ordinarie ”Regler för golfspel”, dvs krattor tillbaka, ingen lägesförbättring i bunkrar, hålet får inte göras grundare, flaggor får tas ur och resultathantering ska följa regel 3.3b. Läs mer på golf.se, Tillfälliga kompletterande tävlingsvillkor från 1 juni.

Tänk på att lägga in tävlingarna i GIT med rätt klassindelning, ange tävlingsansvarig med namn, e-post, mobilnummer, meddelanderuta och koppla tävlingen till OoM, enligt instruktion från Anna-Karin Jurefalk.

Nu ser vi fram emot att många damer kommer på tävlingarna och att vi får en fin säsong med sol och värme.

Golfhälsningar från

 Anna-Karin Jurefalk, Margareta Kortfält och Monica Solberg