Årets stipendiat Jonathan Lavins Minnesfond

Vi har äran att ha årets innehavare av Jonathan Lavins Minnesfonds stipendium i Värmland. Under lördagens ERFA-träff tilldelades Mats Nilsson från Sunne GK just detta för sitt idoga arbete för att sprida golf till alla.

20140208_121220

På bilden ovan ser vi Mats Nilsson (mitten) ta emot stipendiet från Bo Lavin (höger) och Gunnar Håkansson från SGF (vänster).

Som motivering kan vi läsa att ”Med en oförtruten entusiasm verkar Mats Nilsson till att introducera ungdomar till golfen på ett lekfullt och strukturerat sätt. Han arbetar med en enastående fingertoppskänsla för att få ungdomar i skolor att komma i kontakt med golfen, verkar för att stöttar spelare att nå nationell nivå och är också aktiv i Värmlands Golfdistrikt”.

Mer om Jonatan Lavins Minnesfond hittar du på www.jonathanlavin.se

Grattis önskar vi på VGDF och är så glada och stolta att vi har en sådan ledare/tränare som Mats i Värmland.