Final Ekebygolfen 2017

Lördag 23/9 spelades finalen för årets Ekebygolf där 43 par kom till start på Karlstad GK för parspel foursome. Årets sponsor Nordic Choice Hotels var på plats och bjöd alla deltagare på tilltugg i paus. Efter dagens spel var alla deltagare inbjudna till middagsbjudning och prisutdelning på Plaza Hotel i Karlstad. Dagens vinnare blev Carina Karlsson och Sonny Olsson från Karlstad GK i A-klassen samt Bengt och Brigitta Sundqvist från Hammarö GK i B-klassen. Hela resultatlistan hittar du på https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=967540

Bilder från dagen och kvällen:

Kvällen startade klockan 18:00 med välkomstdrink, fortsatte med middag och prisutdelning där förbundet tillsamman med sponsorer och alla klubbar samlats ihop priser för över 25 000 kr och avslutades med trevlig musik och dans från vår trubadur.

Totalvinnare 2017 i A-klassen blev Victoria och Tomas Pettersson från Kristinehamns GK som spelat 14 av 15 tävlingar och samlat ihop 119 poäng. I B-klassen segrade Kent och Sofia Kullegård från Sunne GK som spelat 11 av 15 tävlingar och samlat ihop 128 poäng. Grattis säger vi och bra kämpat under hela året!

Med nästan 900 starter fördelat på 288 deltagarpar är Ekebygolfen en populär golfserie som både bygger på kamratskap, sociala träffar och tävling. Vi vill passa på att tacka alla deltagare, alla värdklubbar och sponsorer för årets tävlingar och siktar fram mot Ekebygolfen 2018